(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Axevalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Axevalla byr på en åpen og spennende V4-lunsj denne tirsdagen. Vi låser V4-2 på to hester, og garderer de tre øvrige løpene bredt. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 11 Mona Moonlight – Gikk fullt godkjent i debuten for Goop sist, men var tung i kroppen, og hadde nok godt av det løpet etter pause. Goop sine hester begynner å vise form nå, og er bare Mona Moonlight litt forbedret så duger hun godt i et vanlig lunsjløp. Skrellen i løpet kan komme fra 9 Infinite Blues som er veldig forbedret, og som kom til mål med masse krefter igjen på 15,7/2140ma sist. Var meget fin skoløs da, og det blir samme balanse nå. Passes.

V4-2 : 8 Hyannis Port – Hadde et ganske sterkt fjorår, og det skal bli spennende å se den igjen i dagens årsdebut. Stallformen til Goop er sterkt stigende, og det kan være slik at denne er helt klar direkte. 5 Wilson Laylock – Har fin grunnkapasitet, og gjør en spennende start i regi Josefine Ivehag. Er meldt skoløs på alle fire for første gang i karrieren, og vi velger å plukke denne med på alt direkte. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 11 Hockey Am – Dette løpet er småskummelt, og vi anbefaler garderinger. Ideen er på vei mot formen, og ble sittende bom fast med krefter igjen sist. Er lynrask fra start, den vil sitte fint på det, og må absolutt passes i omgivelser som dette. Prøves som en frekkis.

V4-4 : 7 Ikaros Di Quattro – Kommer ut etter en liten pause, og er bare formen sånn noenlunde, ja, da må den ha en god sjanse mot en relativt overkommelig gjeng. Er kjapp fra start når den blir laddet med, og vi er inne på at Crebas er på tetjakt. Er veldig god i tet, og har vunnet 8 av 17 løp fra tet. Slår til som en godbit i finalen?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»