(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum tømte V86-lukene fra Bjerke og Jägersro 24. mai - Over 1,3 millioner innspilt

V86-tipsene til undertegnede satt mildt sagt bra denne onsdagen, og den mellomste bongen på Nettavisen til Kr.864 betalte ut svært solide Kr.35 660.-

På Andelstorget ble det fullklaff for hele 37 andelslag, og de var som følger:

* 4 bonger a Kr.400 (5 andeler a Kr.101) betalte ut Kr.33 380 hver seg.
* 10 bonger a Kr.1 000 (4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.35 660 hver seg.
* 8 bonger a Kr.1 200 (4 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.35 696 hver seg.
* 8 bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 588 hver seg.
* 2 bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.39 904 hver seg.
* 1 system a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.42 980.
* 4 systemer a Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.40 860 hver seg.
Totalt spilte vi inn 1 350 000, og omsatte for 90 000.

Søndagens sending begynner klokken 12.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Så er dagen her, dagen som alle vi travelskere gleder oss mest til hvert år. ELITLOPPET skal kjøres, og fra Norge har vi med to deltakere i år. Stoletehshow (V75-2) kommer ut fra Stall Hamre, og Best Ofdream Trio kommer ut fra Stall Killingmo. Begge er fakta så gode at de kan ta seg til en finale, og i finalen vanker det voldsomme fem millioner kroner til vinneren. Når det gjelder V75-omgangen så er den spennende, og på de flate bongene banker vi 1 Don Fanucci Zet (V75-2). På siste info bongene samt systemene på Andelstorget bestemmer vi oss først nærmere løpsstart.

Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 10 Parvelan Retu – Nå får vi endelig se «finnebeistet» utenfor Finland, og dette ser vi virkelig frem i mot. Den var helt enorm etter en grov galopp nest sist, mens den vant enkelt etter en kortere galopp sist. Skal ikke være en usikker hest, og vi håper den skikker seg på søndag. Tåler offensive opplegg, og blir det bare litt tempo her så kommer denne å bli blytung å stå i mot til slutt. Skal stå først. 2 Evartti – Slo vår ide nest sist, mens den var toer bak den sist. Er ikke veldig mye dårligere, den står bedre til, og må med på en tidlig gardering.

3 Tangen Bork – Fyker normalt til tet, men på søndag er det «opp til bevis», for her møter den mye tøffere hester enn hva den er vant med. Går nok ned mot 20,0 på distansen, og kommer å lede lenge. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-3-5-7 C : 1-9-8-6-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-2 : 1 Don Fanucci Zet – Elitloppet, forsøk 1. Var enormt hardt betrodd i fjorårets finale, og da stod den faktisk til 1,78 odds fra samme spor. Alle husker hvordan det gikk, men normalt er den travsikker, og lynrask ut. Har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet bra etter et passivt opplegg i Finland sist. Er satt opp for denne oppgaven, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på tet og slutt. SPILLES! 2 Önas Prince – Har sett strålende ut i år, og Per Nordström har satt sin traver perfekt opp for årets viktigste oppgave. Har tidligere vært helt sjanseløs på å hente en lengde på Don Fanucci Zet, og kanskje er det slik at man er fornøyd med rygg leder på favoritten? Blir nok uansett laddet med, og skulle Don Fanucci Zet galoppere, ja, da er det fort Önas Prince som sitter i tet. Er den vi frykter mest, og det er et soleklart motbud.

3 Stoletheshow – Hadde et fantastisk fjorår, og virker nå å være på vei mot storformen i år også. Var bunnsolid i Finland sist, den skal være enda bedre på søndag, og er dessuten lynrask fra start når den er på hugget for dagen. Dexter Dunn får sjansen, og det er naturligvis svært spennende. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-3-4-6 C : 5-8-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-3 : 5 Hohneck – Spurtet enkelt ned Etonnant sist, og kommer med superform til Sverige. Er meldt med første BIKE, den er kjapp fra start, og dette er en av de hestene vi virkelig gleder oss å se på søndag. Vi blir ikke sjokket om den går en 08-tid, og med spor innenfor 6 San Moteur så må vi bare prøve oss. Det er trossalt kun snakk om et forsøk, og vi hadde nok tenkt litt annerledes om dette hadde vært finalen. 6 San Moteur – Var strålende på Åby sist, og Goop har satt sin verdensstjerne perfekt opp mot årets Elitloppet. Björn Goop tenker nok mye på finalen, og kommer neppe å tømme sin springer i dette forsøket. Satser på en solid avslutning, komme til mål med krefter igjen, og er neppe misfornøyd selv om den kun blir nummer 2? Vil bli enormt hardt betrodd, men blir altså kun et 2-valg for oss.

4 Hail Mary – Spurtet voldsomt sist, og knep seieren. Ble toer i finalen i fjor, og fra et fint spor dukker den nok opp i fremste rekke. Vi er dog skeptiske til kuskevalget her, for Åke Svanstedt har ikke akkurat gjort det bra i Sverige de siste årene. Blir derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 5-6 B : 4 C : 1-7-3-2-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 772

V75-4 : 3 Novato – Har imponert noe kolossalt, og så dessuten helt lysende ut i sin årsdebut sist. Har aldri tapt, den står i et perfekt spor, og dette ser veldig bra ut på forhånd for favoritten som vi føler er svært motivert. 9 Eros Jet – Fikk maks sist, og den skuffet oss litt da. Gocciadoro melder om en hest som kommer å være enormt forbedret søndag, og nå makser man også utstyret på den. Det blir skoløs rundt om, og man fester også på et helstengt hodelag. Smygsporet burde passe, og med tempo er den alt annet enn ueffen. Motbudet.

1 Epsom AS – Var knallgod til seier sist, og den utvikler seg flott. Innersporet er ikke helt optimalt på en bane som Solvalla, men skulle Ulf Ohlsson greie å forsvare det, ja, da sier det seg selv at den vil lede dette lenge. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 9-1-4-6-7-10 C : 5-2-8-11

V75-5 : 6 Jazzy Perrine – Er en superbra hoppe som kommer med toppform til Sverige. Den så fin ut etter altfor sene luker sist, mens den feilet når kusken kjørte oppi nest sist. Gjorde det på oppløpet, og hun så fulltanket ut når det skjedde. Kommer ut med første BIKE nå, den er rask fra start, og vi er veldig inne på at Jazzy Perrine virkelig får vist seg frem i dette løpet. De siste rapportene er meget gode, og den må bare prøves.

9 Joviality – Blir hardt betrodd, og det er også snakk om en utrolig god hoppe. Vant både kval og finale på Åby, og gjorde det på en solid måte. Dog er det et stort minus å ha bakspor på disse lynraske banene, og selv om den er knallgod så skal den få slite med å slå vår ide. Motbudet.

Vår rangering : A : 6 B : 9 C : 10-4-1-7-2-8-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 2 Thereisnolimit – Dette løpet synes vi er småskummelt, og her garderer vi bredt. Ideen blir veldig lite spilt, men vi ser ikke bort fra den skreller. Har nesten kun gjort fine løp etter den kom til Sverige, og har altså vært matchet i tøffe årgangsløp. Nå skal den ut på sprint for første gang i Sverige, og det tror vi fakta er et stort pluss. Gikk flere ganger på 09-tallet i USA, og kan virkelig flytte på beina. Er dessuten lynrask fra start, og Melander kommer nok å rigge sin springer ordentlig til når den først fikk drømmesporet. Går under 10 på en kjapp bane, og skulle den komme seg foran så kan dette bli riktig så interessant. PASSES! 1 Gio Cash – Ble plukket ned fra tet sist, og var noe tyngre enn treneren hadde håpet på. Er nok mye forbedret med det løpet i kroppen, den er kjapp fra start, og skal med på en tidlig gardering.

8 Double Deceiver – Debuterte for Reden sist, og den var OK til seier. Blir enormt hardt betrodd, men vi vil gjerne se mer av denne før vi går hardere til på den, og spesielt når den står i et «kaldt spor» som nå. Plasseres på outsiderplassen, og vi er inne på at dette er en storfavoritt som er i en viss fare.

Vår rangering : A : 2 B : 1-8-4-9-10-5 C : 7-6-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 9 Without A Doubt – Var fin sist, og det ble enkelt da. Er satt opp for denne oppgaven, den har fordel av en kjapp sprint, og fra et nydelig smygspor så kan dette bli veldig riktig. Er en hest vi holder høyt på ren kapasitet, og neppe noen i dette feltet er bedre på kapasitet. Må bare prøves til bra odds i lukene, og det er en hest vi har god feeling for. 5 Invidia – Spurtet bra sist, og har funnet formen. Nå fester man på en BIKE, den står i et bra spor, og er alt annet enn ueffen med klaff underveis. Motbudet.

2 Rally Inge – Fikk løpet sist, og spurtet inn til seier. Slo da gode hester, og det er ikke tøffere i mot her. Er kjapp fra start, den står i det beste sporet, og må med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 9 B : 5-2-1-4-8-12-11 C : 6-10-7-3

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»