(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


I kveld er det Åby og Solvalla som står for V86-omgangen, og dette er en svært spennende omgang med stort potensial. Vi går hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 10 Rackham. Den står alene på Andelstorget. På Siste info bongene og systemene bestemmer vi oss først senere.

Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 10 Rackham – Var brenngod i årsdebuten i fjor, og tapte da på foto etter en reise i dødens. Gikk 12,3/2140ma fra den posisjonen da. Har gjort flere gode sprintløp, og distansen håndterer den fint. Rapportene på den etter pause er gode, og Christoffer Eriksson forventer den minst like bra som i årsdebuten i fjor. Møter en relativt formløs gjeng, den vil ha fordel av en noe krevende bane, og vår klare feeling er at den spurter ned en gjeng som dette. SPILLES! 5 Heart Of Steel – Fikk maks sist, og var helt OK da. I kveld kan det bli tidlig tet, og har den en av sine bedre dager så vil den lede dette lenge. Motbudet. 2 Tabasco C.D. – Fungerte ikke som best sist, og var under pari da. Har dog spennende betingelser foran seg her, rapportene er fine, og den kan speede ned samtlige om den skulle være tilbake på sitt beste. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 5-2-6-4-1 C : 7-8-9-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-2 : 4 Reime Blesen – Dukket opp etter at vintertreningen var gjort unna sist, og vi likte det vi fikk se. Var noe tung, men så veldig fin ut, og den går en spennende sesong i møte. Ble aldri kjørt med i denne årsdebuten, og kom til mål med krefter igjen. Distansen nå skal kun være et pluss, og havner den bare sånn noenlunde greit på det så må sjansene for seier være gode. SPILLES! 2 Sambo Ø.K. – Debuterte for Stall Antonsen sist, og det klaffet ikke helt da. Gikk et helt greit løp, men det ble altså delvis feil. Er meldt første gang skoløs i kveld, rapportene er gode, og den får stå som det soleklare motbudet til vår ide.

10 Tåga Viktor – Stod likt med 13 Kavaleren sist, og gikk da PIGG i mål etter sene luker. Var positiv direkte etter pause, nå er den 20m billigere ute kontra favoritten, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 2-10-11-5-13-7 C : 14-1-6-3-9-12-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-3 : 3 Tenoutoften – Var kun OK fra tet i sin årsdebut sist, og tapte da for 2 Iconic. Vi er dog inne på at vår tipsener ble felt av en løs bane den dagen, og forventer den mye forbedret til denne starten. Nå rykker man dessuten skoene bak, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt. Når den vant på 15,4/2160mv tredje sist så var den helt overlegen fra dødens, og den har altså flott grunnkapasitet. SPILLES! 9 Mateo Di Quattro – Kommer ut fra formstallen til The Untersteiners, og det skal bli spennende å se den igjen i årsdebuten. Avsløret fin kapasitet og styrke i fjor, og den må med på en tidlig gardering i småbillige omgivelser som dette. Motbudet.

10 Just Perfect Sisu – Spurtet bra etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 9-10-12-2-1 C : 4-6-8-7-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-4 : 3 Northman Maxus – Utvikler seg strålende, og avgjorde sprettlett fra dødens sist. Da viste klokken 13,7 s 800m med masse krefter igjen. Kan nok en 14-tid på distansen, og får den bare litt hjelp på veien så blir den ikke enkel å stå i mot. Settes ganske klart først. 1 Lawrence Boko – Står med fire strake, og blir hardt betrodd. Har dog vært ute i billige omgivelser, og dette vil bli langt tøffere. Er meldt med første BIKE / første skoløs bak, og det vil løfte den en god del om endringene slår heldig ut. Har vært variabel fra start, og fra innersporet nest sist løste den dårlig. Blir derfor kun et 2-valg for oss.

2 King Chaos – Har fin grunnkapasitet, og den gjør en spennende start i regi Jörgen Westholm. Rapportene er OK, den kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 1-2-5-12-7-11 C : 10-6-8-9-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-5 : 12 Inspiration – Er feltes klart beste hest, og det skal bli svært spennende å se den igjen i denne årsdebuten. Matchet betydelig bedre hester enn dette i fjor, og er bare formen sånn noenlunde til denne starten så har den en god sjanse selv om sporet er kaldt. Skal stå først på ranken. 6 Västerbo Tramp – Var bunnsolid til seier sist, og den får mange tilhengere i totoen. Er dog ikke helt stabil fra start, og vi blir alt annet enn overrasket om favoritten havner på vingel innledningsvis. Er meldt uten sko foran nå, og det er et pluss. Skal med på en tidlig gardering, men den blir uansett kun et 2-valg for oss.

3 Aramis Face – Holdt OK fra tet i årsdebuten sist, og gjorde det mot tøff motstand. Her blir det normalt tet igjen, den varsles forbedret, og kommer trolig å lede dette lenge. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 6-3-5-11-4-2 C : 1-7-9-10-8

V86-6 : 12 Strängnäs Palema – Har gjort to løp etter pause, og den ser enormt formsterk ut. Spurtet strålende via siste indre nest sist, og da viste klokken 10-fart til slutt. Sist galopperte den direkte, og ble siden sittende bom fast som fulltanket i kulissene. Burde komme seg greit avgårde nå, og vi blir ikke overrasket om Crebas kjører offensivt i kveld. SPILLES! 1 Ove Palema – Gikk et klart bra løp etter pause sist, og varslet litt form da. I kveld kan det bli tet, og da vil denne lede lenge. Motbudet.

6 Round Cube – Var strålende opplagt og god på sitt beste i fjor. Nå er det snakk om årsdebut, den møter hester med form, og får inntil videre stå som en outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 1-6-9 C : 8-5-4-11-2-10-7-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 1 Luxury River – Her er det en eller veldig mange, for dette er svært jevnt bak favoritten som vi føler er motivert. Var riktignok noe tung i årsdebuten sist, og bør ha gått MYE frem med det løpet i kroppen. Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og den bør jogge et slikt løp som dette hjem fra tet. Er en soleklar tipsener som også vi tror mye på. 3 Carna Solero – Vant uten at den fungerte i årsdebuten sist, og fikk seg en ny pause etter det løpet. Er fikset på, nå kommer den ut skoløs, og rapportene går i dur. Motbudet.

12 Lazy Beach – Vant årsdebuten i fjor, og gjorde det til nesten 30x flesket. Da vant den i V75. Er en god hoppe, den er kjapp fra start, og her venter en luftig startside. Skulle den være heldig å havne fint på det så er den alt annet enn ueffen, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-12-13-9-2-15-14-5 C : 10-11-4-7-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 2 Nugget Zon – Ble egentlig ikke kjørt med i årsdebuten sist, men avslutningen som den leverte var meget sterkt. Vi hadde faktisk 08,7 s 500m på klokken. Her blir det gratis tet, den har garantert gått ytterligere frem med en blåser i kroppen, og blir ikke enkel å ha med å gjøre her. Motivert favoritt som også vi tror mye på. 3 Reshevsky – Hadde et sterkt fjorår, og det er snakk om en meget god hest når den står på fire friske bein. Kommer ut med solide rapporter i ryggen etter pause, og er den vi frykter mest. Motbudet.

1 Express Love – Leverte en bra årsdebut, men ventes ytterligere forbedret, og skal nå gå skoløs. Sporet kan fort bli en felle, men løser det seg så er ikke denne helt ueffen. Distansen er nemlig et stort pluss. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-1-9 C : 10-6-12-11-7-4

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»