(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Gävle. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært spennende V65-lunsj venter fra Gävle fredag, og vi byr på mye snadder i denne omgangen. På Andelstorget spiller vi bankerfritt på de litt større bongene, mens på de minste banker vi frekt i V65-5. Der står vi nemlig alene på 4 Campagne De Press.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Kattens Aladin – Ble forstyrret til galopp i angrep sist, mens den var veldig fin til seier nest sist. Viste da 12,8 s 800m. Glem heller ikke at den viste14,7/1900 på sølebane etter galopp fjerde sist. Har en passende oppgave foran seg i V65-innledningen, og den er spillbar i et løp som dette. Settes frekt først.

V65-2 : 3 Eskils Balder – Var smellfin i debuten for Tjomsland sist, og den kom fulltanket til mål etter en avslutning i 31-fart. Vi blir alt annet enn overrasket om denne går 30 fra tet, og da skal favoritten få slite med å hente tillegg på den. Vi låser dette løpet på vår ide, og 14 Eld Prinsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Speedy K. – Kom via sporene på siste bortre sist, og fullførte solid til andre. Tiden som den gikk, ble også bra. Nå står den bedre til, den er kjapp fra start, og skulle den komme seg foran så vil den lede dette lenge. Lar seg ikke fange? SE OPP!

V65-4 : 1 Lykkje Prinsessa – Er i toppform, og fortjener virkelig å få vinne et løp nå, Feilet som helt «klar» på oppløpet sist, og hadde travet ca 29,3/2100ma uten galoppen. Her er nok Steinseth på revansjejakt, og Lykkje Prinsessa kan ikke få en bedre oppgave enn dette. Leder hele veien?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 Campagne De Press – Har funnet superformen, og var smellgod til seier sist. Var da med på en luftig åpning i 09 fart, før det etter hvert ble rygg leder. Gikk så ut i dødens igjen mot siste sving, og bare forsvant fra til en overlegen seier. Nå fester man på en BIKE, og er den som sist, ja, da er vi inne på at den kommer å lede dette løpet lenge. Må bare prøves her.

V65-6 : 5 No Mare Z.A.R. – Er i en helt hysterisk form, og nå kommer vel seieren? Spurtet sterkt sist, men kom akkurat for sent til å innhente Gamin De Larre. Gangen før spurtet den også meget bra, og da viste klokken 12,7 s 800m. Tredje sist tapte den ikke med veldig mye for en såpass god hest som Winterburn. Står helt riktig til på strek nå, femtesporet har den ikke hatt problemer med tidligere, og No Mare Z.A.R. må man ta på alvor. Fikser fine lunsjkroner fredag?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»