(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Eskilstuna. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna står for tirsdagens V4-lunsj, og flere spennende årsdebutanter dukker opp. Flere av disse tror vi mye på, og 9 Hipster AM (V4-3) lar vi stå alene på Andelstorget. Bongene ganges opp, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Landmark River – Har aldri vunnet, men er veldig lovende, og det skal bli svært spennende å se den i årsdebuten. Tredje sist satt den for eksempel bom fast som fulltanket på 11,9/2140ma, og gjorde det mot knallgode hester i årgangen. Med tanke på hvem som eier denne så vil vi tro at den kommer ut i en meget solid skikk direkte, og mot en overkommelig gjeng har den en stor sjanse å ta sin første seier.

V4-2 : 9 Hidalgo Simoni – Spennende løp med en del bra hester i grunnlaget. Ideen er MYE bedre enn raden, og må passes i et løp som dette. Ble bortkjørt sist, og endte da opp med å bli sittende bom fast som absolutt fulltanket. Burde få sjansen nå, og klaffer det bare litt på veien så dukker den opp på foto. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 9 Hipster AM – Er i en helt egen klasse når det gjelder kapasitet i dette feltet, og det skal bli spennende å se den igjen i årsdebuten. Pleier å levere direkte, og den vant årsdebuten enkelt i fjor. Femte sist travet den altså 10,6/2140ma, og var hakk i hel på hester som er milevis bedre enn de den møter nå. Er god fra start, og springsporet passer perfekt. Kjører seg tidlig til tet, og siden er dette over? SPILLES!

V4-4 : 3 Otomaro Zon – Var god i nederlaget mot så pass bra hester som Fetter Tir (tredje sist), og Winterburn (nest sist). Her er den langt billigere ute, og er formen på plass etter treningspausen så kan dette utmerket godt dreie seg om tet og slutt. Skal stå klart først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»