(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er Romme og Boden som står for kveldens V64-omgang, og vi spiller småfrekt i jakten på flotte V64-kroner. Den beste bankeren i omgangen fant vi i V64-4, og der tror vi på tidlig tet og slutt for 3 Galant Ima. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Never Mind’em – Er en svært lovende 4-åring fra Daniel Reden, og den avgjorde sprettlett i årsdebuten sist. Kom til mål som mer eller mindre ubrukt, og på klokken stod det 14,2 s 1000m. Er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og skal ha en solid sjanse i innledningsløpet. SPILLES!

V64-2 : 2 Izumi Benois – Er en hoppe som tidligere har stått hos Lugauer og Robert Bergh, og har ikke så verst grunnkapasitet. Har nå gjort to løp etter en lengre treningspause, og vi har likt det vi har fått se av den i år. Spurtet bra etter sene luker nest sist, mens den kom meget sterkt tilbake etter en tidlig galopp sist. Duger her om det bare løser seg litt underveis, og vi er inne på at den kan storskrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 8 Suså Ø.K. – Spurtet bra nest sist, mens den feilet i en trang situasjon som pigg på siste bortre sist. Dette er altså hesten som skrellet i fjorårets hoppekriterium, og den duger i massevis her om det bare løser seg litt underveis. Prøves som et frekt objekt.

V64-4 : 3 Galant Ima – Holder Roger Nilsson høyt, og det er en hest han tror mye på i 2023. Har gjort tre løp i år, og selv om det ikke ble seier sist så fullførte den bunnsolid på en oppjaget sprint. Står endelig i et bra spor nå, og skulle den greie å ta seg til tet så er dette løpet over. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 8 Guli Hektor – Denne er knallgod, og svært spillbar i kveld. Har gjort to løp i år, og vunnet begge sprettlett. I årsdebuten nest sist jogget den altså 26,1/2140mv, og gjorde det med krefter igjen. Har ventet på denne finalen, og Team Tjomsland har altså prøvd å sette den maks opp. Nå rykker man skoene foran, og på kaldblodshester er ofte det et pluss. Settes klart først, og er du ekstra frekk, ja, da kan du teste den ut som et spennende bankerspill.

V64-6 : 5 A Girl Has No Name – Er feltes beste hest, men har enda ikke slått ut i full blomst for Hanna Olofsson. I kveld rigges den dog til, og nå kommer den ut på «racerbalanse». Er best skoløs rundt, og det blir det altså nå. Er dessuten kjapp i uttaket, og her skal man rett og slett være litt på vakt.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»