(Nettavisen)

Vi er vel i gang med en ny flott travuke denne siste uken i mars og også denne lørdagen er det Gulljackpot i V75 når Varig Orkla Arena byr opp til V75-fest lørdag ettermiddag. Det er ellers fastsatt jackpot i V75 hver tirsdag frem til utgangen av mai med 500 000 kr ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det stor V86-jackpot fra Solvalla/Bergsåker med hele 6 730 623 SEK ekstra i åtterpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det blir altså jackpot i V75 med 500 000 kr ekstra i sjuerpotten hver eneste tirsdag de neste to månedene. Det betyr flotte forutsetninger for spillerne og det er bra meny Bjerke kan by på denne tirsdagen. Det ble flott suksess for undertegnede på Bjerke for 14 dager siden:

Herlige gevinster i tirsdagens V75 på Bjerke
Undertegnede spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget jeg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splitter jeg bankerne og spilte vekselvis med 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme som banker.

På andelslagene med banker på 1 Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:
To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 000

Når det gjelder kveldens V75-omgang velger jeg å spille med to bankere. Den første bankeren kommer ut allerede i V75-1.

Solberg hele veien i V75-1
Tom Erik Solberg er en Norges stødigste kusker når det gjelder å vinne med store favoritter. I V75-1 er det Derbyvinneren fra 2021, 5 Tangen Bork som er seiersvåpenet hans. Den Øystein Tjomsland-trente Bork Odin leverte en lysende årsdebut på Forus for drøye to uker siden og vant svært enkelt. Femtespor bak bilen i dag og hovedopponent 6 Stumne Fyr har trukket spor på utsiden. 1 Todin viser ikke toppform om dagen og normalt sitter Tom Erik Solberg tidlig i tet med den store favoritten. 1 Tangen Bork blir den ene av mine to V75-bankere på Bjerke i kveld.
Rangering V75-1: A: 5 B: 6-1 C: 2-3-4-7

Kolle får sjansen bak OGP-vinneren
Frode Hamre har som vanlig godt med starthester i eliteløpene for varmblodshester, så også i kveld i V75-7/V5-4. Hele fire av de ti startende hestene kommer fra Hamre-stallen og sjefen sjøl velger å kuske 8 Hede Darling. Lars Anvar Kolle får for første gang sitte opp bak 6 Stoletheshow som avla sin årsdebut på Momarken forrige lørdag. Måtte da gå den tunge veien utenpå formbomben Hell's Patrol og klarte ikke å gå i nærkamp med denne. I kveld er tetsjansene ypperlige og løp i kroppen har garantert også gjort godt. Det må være snakk om en meget god vinnersjanse. 6 Stoletheshow blir min andre V75-banker i kveld og blir også min DD-banker og min V5-banker.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 8-4-9 C: 2-1-3-10-5-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-2 - Kaldblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Fire hester skiller seg ganske klart ut i V75-2 og de fire hestene får plass på samtlige V75-forslag.

1 Gylden Joker er ganske stor favoritt i morgentimene tirsdag, men kryssene vil nok fordele seg litt jevnere når vi nærmer oss spillestopp i kveld. Førstespor bak bilen med Christina Kjenner som kusk er litt sjanseartet, men det er en motivert favoritt. 9 Pave Tore får formkusk Bjørn Steine opp som kusk og det er spennende. Galopperte seg bort i årsdebuten på Momarken, men er garantert på høyde med spillefavoritten på kapasitet. 7 Grude Odin gjorde ett råsterkt seiersløp sist og kan vinne igjen for flinke Liv Marie Hansen. 11 Troll Sterk Odin kunne ikke rå på en opplagt Nylund på Sørlandets travpark sist, men gjorde ett sterkt løp til andre. Tjomsland-traveren er en seierskandidat her. De fire hestene blir mine utvalgte i V75-2.
Rangering V75-2: A: 1 B: 9-7-11 C: 5-2-10-12-4-3-8-6

Du ser alle V75-løpene fra Bjerke i kveld gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 18.00.


V75-3 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
To ustartede hester på norsk jord blir den klare favorittduoen i V75-3, mens min tredjehest kun har gjort ett løp.

Frode Hamre sender ut den fireårige Muscle Hill-sønnen 2 Fashiononthehill til norgesdebut i kveld. Yankeen har stått på Hamre-stallen en god stund og skal være en svært fornuftig hest i følge Frode. Andrespor voltestart er uansett aldri ett pluss og jeg nøyer meg med å gi tipset til favoritten. 4 Lancelot B.R. gjør sin løpsdebut i kveld og det er sjelden at en Geir Vegard Gundersen-trent hest først debuterer som fireåring. I følge GV er hesten godt forberedt, men fjerdespor volte er i likhet med andrespor volte et usikkerhetsmoment. 8 Striking Eagle er den klare tredjehesten i dette løpet. Har trent godt i vinter i følge trener Kim Pedersen og skal være klar for en god prestasjon direkte i årsdebuten. De tre hestene blir mine utvalgte i V75-3.
Rangering V75-3: A: 2 B: 4-8 C: 7-10-3-5-1-8-6

V75-4/V5-1 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
Et veldig fint langløp venter i V75-4, der jeg står på fire hester på de minste V75-forslagene og åtte hester på de to største.

4 Bold Little Dreamer blir min småfrekke favoritt. Hadde nok vært en vinner sist på Bjerke uten hjulhekt på den siste langsiden. Kom meget sterkt tilbake til tredje. 2640 meter skal ikke være noe problem for tøffingen til Nordbotten som får opp Dag-Sveinung Dalen som kusk i kveld. 2 Cecena Tomali gjorde et strålende comeback til seier på Sørlandets travpark og er en sparsomt startet kapasitetstraver. Mitt andrevalg. 10 S.J's Tribute har et fint løp på papiret, men fra 40 meter tillegg må det klaffe litt underveis. 1 Odd Viking skuffet sist med å få maks som fjerde. Eneste strekhest i kveld, så får vi se om Viking Frecel-sønnen er tøff nok til å lede hele veien.

Ytterligere fire hester får plass på de to største V75-forslagene. 9 Jonathan Bank A.B. er klart bedre enn raden, 7 Coktail Gun M.E avlegger årsdebut og Tengsareid ligger lavt, men toppnivået er bra, 5 Aroshi er det bra rapporter på og 8 Two To Tango tas med som en skikkelig kantball.
Rangering V75-4/V5-1: A: 4 B: 2-10-1 C: 9-7-5-8-6-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Fire hester på de fleste V75-forslagene er min løsning i V75-5, mens jeg tar med åtte hester på det aller største V75-forslaget.

4 Komnes Loma blir spillefavoritt, og det må være en motivert favoritt. Fireårshoppa til Erik Korsvolla har faktisk aldri vunnet, men tatt tre andreplasser på fem starter i år. Flott oppgave foran seg i kveld og seieren kan komme. 12 Rappargr stod med tre strake seire, før han galopperte seg bort på Klosterskogen sist. Motstandsmessig ser det passende ut i kveld, men tolvtespor trekker litt ned. 9 Komnes Prinsen var god i seiersløpet nest sist og burde duge bra også her. 10 Langlands Jerkila var klart forbedret sist og møter passende motstand i kveld.

1 Brevik Vira obset jeg litt for i årsdebuten, og hun avsluttet greit til femte da. 5 Tom Peng Pung E.E. er stadig litt bedre enn rsden, 6 Neslands Perla kan mer enn vist og 8 Hovs Rappen holder fin form. Disse fire får alle plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-5/V5-2: A: 4 B: 12-9-10-1-5 C: 6-8-7-3-2-11

V75-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
En feilfri 4 Panzo er en svært sannsynlig vinner av V75-6, men den kapable fireårsvallaken til Kristian Malmin har galoppert seg bort i sine to siste løp og dermed er garderinger påkrevet.

Jeg tar med fire hester på gardering. 2 Dream De Champs gjorde flere fine løp i regi Kristine Kvasnes og fulgte opp med en sterk andreplass i i årsdebuten i regi Anders Lundstrøm Wolden. Fint andrespor bak bilen i kveld og første motbud til favoritten. 1 Donatello Grif var forbedret i sin andre start for Per Oleg Midtfjeld på Momarken sist og fra et fordelaktig innerspor kan det bli seier i kveld. 9 Double Copy gjorde sin første start på fem år da hun avsluttet flott til andre bak Bottnas Jane på Bjerke for tre uker siden. Den ni år gamle hoppa har vunnet tre ganger i løpet av åtte starter tidligere i karrieren og er en seierskandidat i kveld også. 7 Kasper B.R. har galoppert seg bort i sine to siste løp, etter å ha tatt to strake seire i slutten av januar. Østre-vallaken får plass på de fleste V75-forslagene.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 4 B: 2-1-9-7 C: 10-6-8-3-5