(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Jarlsberg byr på en praktfull V75-omgang lørdag, og det er GULLJACKPOT i spillet. Her får man altså solid betalt, og det skal lite til før utbetalingen skyter i været. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-6, og på Andelstorget banker vi 2 Quantum Tile som har helt nydelige betingelser foran seg. På siste info bongene samt systemene bestemmer vi oss først nærmere løpsstart.

Våre komplette tips til lørdagens V75-omgang er som følger:

V75-1 : 3 Asakstjerne – Fikk maks sist, men møtte da tøff motstand over en upassende distanse. Nå passer distansen langt bedre, den er kjapp i takene, og vår feeling er at den fort kan hente en lengde på storfavoritten. Skulle Hop lykkes med å ta seg til tet på en lynrask bane, ja, da sier det seg selv at Asakstjerne ikke blir enkel å fange. SPILLES! 2 Tiras Perla – Vant 6 av de første 7 løpene, men har egentlig ikke virket like «modig» i de siste løpene. Solgte seg dog dyrt etter pause sist, og gjorde en fin innsats. Vinner trolig om den kommer seg foran, men vi er altså inne på at den skal få problemer med å svare vår ide, og da er dette en favoritt i fare. Motbudet.

10 Midnatt Tulla – Er noe variabel, men den har fin fart i kroppen sin, og fra springsporet burde den få en god start. Må med om løpet garderes, og dette er løpets outsider. Ellers skiller det svært lite i dette feltet, og vi blir ikke veldig overrasket om det kan skrelle til.

Vår rangering : A : 3-2 B : 10-9-1-7-15-5-8-4 C : 6-13-12-11-14

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

V75-2 : 4 Bollinger – Hans Petter Tholfsen sitt minneløp har samlet flere svært talentfulle 3-åringer, og selv om det kun er åtte hester med så gleder vi oss mye til dette løpet. Waaler velger altså å debutere med Bollinger i dette storløpet, og det hadde han aldri gjort uten at han var trygg på sin hest. I prøveløpet i november så la den inn 15 s 400m, og gjorde det enkelt. Ryktene går på at denne kan under 14 på distansen, og da sier det seg selv at den har en fin sjanse. Plasseres frekt først. 8 Charron – Mens mammaen til denne ikke likte å vinne travløp så virker det som om Charron har en helt annen innstilling når det nærmer seg mål. La inn 11,8 s 800m i debuten sist, og det strålte virkelig av den da. I prøveløpet nest sist viste den 13,2 s 1000m. Ser rett og slett knallfin ut i banen, og selv fra et dårlig spor må den regnes tidlig.

7 Just Like Heaven – Gikk 10,9 s 800m fra dødens sist, og tapte kun ytterst knepent. I prøveløpet gikk den fantastisk sterkt etter galopp, og også dette er et stort løfte. Skal naturligvis med på gardering, og for oss er det løpets outsider. Disse tre skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 4 B : 8-7 C : 3-6-1-2-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

V75-3 : 10 Kilimanjaro N.L. – Er herdet mot tøffere hester enn hva den møter på lørdag, og solgte seg altså dyrt mot en såpass god hest som Margareta Tooma sist. Viste da 09,8 s 800m. Etter det løpet skiftet den trener, og nå er det Bo Westergaard som har overtatt hesten. Nevnte Westergaard har en helt uvirkelig form på hestene sine, og ingen bør bli overrasket om også denne hever seg videre hos den dyktige travtreneren. Må bare prøves dirkete, og vi iler til med tipsnikken. 9 Delight Classic – Gjorde kanskje karrierens beste løp sist, og kom noe aldeles voldsomt tilbake etter en mildt sagt grov galopp. Har trent sterkt etter det løpet, og Malmin er opp på sin springer. Er nok den som er hardest i skallen i dette feltet, og med tempo blir hun tung å stå i mot. Andrevalget.

3 Sheena’s Boy – Var knallgod til seier sist, og imponerte stort da. Kan få svar på innsiden her, og over denne distansen så tåler den heller ikke å bli brukt så altfor mye underveis. Har dog superform i kroppen, og fra et flott spor må den med om løpet garderes. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 9-3-4 C : 2-6-1-8-7-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V75-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 417

V75-4 : 1 Petho – Gikk strålende etter galopp i årsdebuten, og varslet form direkte. Er kjapp fra start, og vi blir alt annet enn overrasket om den forsvarer innersporet. Skulle det skje, ja, da er dette løpet over, og det er snakk om en svært motivert favoritt. 3 Thai Mississippi – Avgjorde knepent fra dødens i sin årsdebut, og også den var god direkte. Skal være enda bedre nå, den er kjapp ut, og Oleg vil nok klemme til. Skulle det bli tet så er dette hesten å slå, men skulle den ikke komme seg foran, ja, da er den mer sårbar i et såpass tøft løp som dette. Motbudet.

5 I.D. Forecast – Hadde et sterkt fjorår, og utviklet seg flott. Har trent 16/2100m før denne årsdebuten, og rapportene er solide. Vi liker dog ikke at den er meldt med sko på alle fire da den er best uten baksko. Blir derfor kun en outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-5-7-4-8-6-2 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5 : 1 Idu Bork – Gjorde kanskje karrierens beste løp sist, og har rett og slett utviklet seg helt fantastisk. Havnet sist fra start i det nevnte løpet, kom så via sporene tidlig i sluttrunden, og fullførte utrolig bra med krefter igjen. Tapte kun knepent, og på klokken stod det 20,7 s 300m. Gikk da med sko, mens den er best uten, og den balansen blir det på lørdag. Havner sist fra start, men nå passer distansen bedre, og sjansene for at den runder samtlige er gode. 8 Ard – Er egentlig ikke veldig modig når den går i tet over mellomdistanse, men vil uansett lede dette lenge på en lynrask bane. Ble bortkjørt av Mats Djuse i Sverige sist, og ble da sittende bom fast som fulltanket over mål. Nå blir det normalt tidlig tet, og den vil altså lede lenge. Motbudet.

10 Tangen Frikk – Er en av de beste på ren kapasitet, men har ikke vist form på en stund, og inntrykket etter pause sist var noe spenstløst. Bør uansett ha gått mye frem med det løpet i kroppen, og denne er såpass god at den må med på en tidlig gardering. At Høitomt kjører er naturligvis aldri feil, og han har et solid tak på denne «kaldingen». Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 8-10-6-9-3 C : 4-5-2-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 2 Quantum Tile – Gikk 11,8 s 800m sist, og bekreftet sin flotte form. Gangen før feilet den som helt klar mot oppløpet da hun sparket oppi det ene hjulet. Det var rett og slett bare uttur. Her blir det tet, og på en kjapp bane går den nok 13,0 om nødvendig. Taper ikke dette løpet om alt går riktig for seg, og det er lørdagens beste banker. 11 Princess Olivia – Er en hest som Wallevik holder meget høyt, og vi likte det vi fikk se av den i fjor. Nå er det dags for årsdebut, men man ønsker nok ikke å tømme den direkte fra et dårlig spor. Er uansett den vi frykter mest, og den rankes inn som et 2-valg.

9 Hercomes Gardenia – Fullførte oppløftende sist, og holder flott form. Står i ryggen til vår banker, og vil trolig havne fint på det. På solid form er den opplagt trippelaktuell, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 11-9-8 C : 4-10-5-7-12-1-6-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-7 : 11 Bjørnemyr Best – Var det helt enorme meldinger på før årsdebuten sist, men da var den halssyk, og fikk ikke vist hvor bra den er. Nå fester man på en halsplate, og med et tørt fint vær så burde problemene med halsen ikke melde seg igjen på lørdag. Selv om den er tøft ute i grunnlaget så har den matchet bedre hester enn dette tidligere, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Tilbake på sitt beste = da har den fakta en meget bra sjanse. Settes frekt først! 3 Voje Linn – Gikk helt greit i sin årsdebut, men ventes forbedret til denne starten, og vi velger å plukke den med på en tidlig gardering. Har fungert meget bra i et skarpt jobb før denne oppgaven, og da ble den testet ut skoløs og med BIKE for første gang. Disse endringene vil normalt løfte en hest betydelig, og vi gleder oss virkelig til å se den i banen når man nå skal makse utstyret. SE OPP!

5 Nelson Rappen – Ble det en veldig HYPE på etter debuten for Stall Hamre nest sist, men sist var den ikke like god, og den har også vært strøket av stevneveterinæren etter det løpet. Er blitt fikset på i oppholdet, men vi vil gjerne se denne tilbake på sitt beste før vi går hardere til på den igjen. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 3-5-8-4-1-6-9-12-10-7 C : 2

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»