(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Dannero. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hobart (2-valg), Emir (1-valg), og Excellent Diamond (2-valg) innfridde som våre tipsenere i lunsjen mandag. I dag har vi jobbet frem flere solide objekter, og nå skal vi til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 1 Ivarsviking – Har funnet toppformen nå, og avgjorde sikkert med krefter igjen sist. Er flink fra start, og skulle Östman holde innersporet, ja, da skal ikke denne bli enkel å ha med å gjøre. SPILLES!

V4-2 : 6 Lome Hilda – Gjør en spennende årsdebut, og den må bare prøves direkte. Var altså ute i Kriteriestoet i fjor, og dette er en ganske talentfull hoppe. Har fin fart i kroppen sin, og vi blir ikke overrasket om dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Klar tipsener!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 5 Soul Tan – Her er det et klart skille på hestene, og vi sløser ikke med kryssene. Ideen var god i nederlaget etter pause sist, og mot en overkommelig gjeng som dette har den normalt en stor sjanse om det bare løser seg fra tillegget. Plasseres først, og på bongen plukker vi totalt med oss tre hester.

V4-4 : 6 Lady Bros – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Så fin ut etter pause sist, men fikk aldri sjansen, og ble sittende bom fast som fulltanket. Nå burde det bli tidlig tet, og siden skal det en god hest til for å slå denne.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»