(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Lindesberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årets beste uke venter, og nå er det endelig dags for Elitloppet. Uken er spekket med høydepunkter, og allerede i kveld er det JACKPOT I V64-SPILLET med 1 264 746 ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det V75-JACKPOT på Forus, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag venter en ny stor V86-omgang, og nå er det BJERKE samt Jägersro som står for løpene.

Fredag sparkes "Elitloppshelgen" i gang, og gjør det med JACKPOT I V65-LUNSJEN på Solvalla. Her ligger det 592 149 ekstra i sekserpotten. Lørdag venter så en gedigen V75-omgang på Solvalla, og her kan faktisk en alenevinner stikke av med svimlende 30 millioner kroner. Søndag er det duket for Elitloppet samt en internasjonal V75-omgang på Solvalla.

Når det gjelder dagens V4-lunsj fra Lindesberg så ser ikke den så altfor vrien ut, og på Andelstorget spiller vi samlebonger. 3 Emir (V4-2) bankes på alt.

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 5 Hobart – Er bedre enn raden, og snart må vel det løsne for denne kapable 5-åringen? Kommer nå ut etter en liten pause, og kommer den seg bare rundt uten noe tull så må sjansene være store. Taper ikke dette om den leverer i nærheten av hva den kan, og det er snakk om en klar tipsener.

V4-2 : 3 Emir – Gjorde det helt OK i fjor, men fikk nok ikke ut hele sitt fulle potensial. Matchet dog langt bedre hester enn hva den møter i årsdebuten, og vi vil tro at Nurmos har sin springer klar direkte. Har rett og slett en veldig billig oppgave foran seg, og dette er en soleklar banker i dagens V4-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 11 Excellent Diamond – Kommer ut på favorittdistansen og har altså aldri vært dårligere enn nummer to på seks forsøk over denne distansen. Ble speedet ned på streken sist, og var svært positiv etter pause. Er trolig ytterligere forbedret nå, den er solid kuskeplusset, og vi roper et varsko.

V4-4 : 4 Descent Kronos – Var ikke på topp i sin årsdebut sist, og har nok blitt fikset på før denne oppgaven. Er normalt lynrask ut, nå får den på seg en BIKE, og leverer den på topp så kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Settes knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»