Vil du bli med i TV-serie - filmselskap søker unge menn på Rjukan nå.

HELIKOPTERTRAFIKK: Hvis du har lurt på helikoptertrafikken i ettermiddag, så henger det sammen med innspillingen av Okkupert.

HELIKOPTERTRAFIKK: Hvis du har lurt på helikoptertrafikken i ettermiddag, så henger det sammen med innspillingen av Okkupert.

Artikkelen er over 1 år gammel

Filmselskapet Yellowbird som filmer Okkupert på Rjukan trenger flere statister som kan spille soldater. Og det haster. Er du en ung tinndøl som vil være med på et filmeventyr, nå er sjansen her.

DEL

TV-INNSPILLING TRENGER UNGE MANNFOLK Mandag begynte Yellowbird å filme til deler av den tredje sesongen av TV-serien Okkupert i Tinn, og RA brakt bilder av det som skal illudere Barentsburg Hotel i serien. Men nå er de litt i krise. De trenger flere som kan spille soldater, og senker kravene de har hatt til militær- og politi-erfaring.

- Litt desperate
- Ja, nå er vi litt desperate, og nå trenger vi hjelp. Tidligere har vi vært ute etter folk med politi- og militærbakgrunn, men vi har ikke fått mange nok. Nå er det viktigste at det er noen vi raskt kan instruere, og som kan ha utseende til soldater. Gjerne også med to-tredagers skjegg, sier Magnus Garnvik Sand.
- Vi trenger tre stykker som kan bruke dagen fra klokka 8 til 16 imorgen onsdag for å spille elitesoldater. I TV-serien skal de være med å starte motstandsgruppe. Torsdag trenger vi fem unge menn som skal spille vanlige soldater, sier Magnus Garnvik Sand, som ber interesserte å tipse videre.


Kontaktes snarest
- Det haster litt på finne disse nå, og jeg ber om at de kontakter oss, gjerne gjennom VisitRjukan, sier Sand, som jobber for castingselskapet som er hyret inn.
Filmproduksjonsselskapet Yellowbird skal filme videre i Tinn utover i uka, og reiselivssjef Steinar Bergsland har skrytt av at vi i Tinn er flinke til å stille opp. Så nå gjenstår det å se om man kan hjelpe filmselskapet ut av knipa.
TV-serien Okkupert handler om en nær fremtid der Norge er okkupert av Russland som følge av Norge har fått en ny miljøfokusert regjering som går inn for å stanse oljeproduksjonen til beste for miljøet. En desperat stormakt er opptatt av at oljen fortsatt pumpes opp fra nordsjøen, og tar kontroll over Norge.

Artikkeltags