Bil kjørte av veien og havnet på taket på Bergshaugen

En kvinne i 40-årene klaget over ryggsmerter etter at bilen hun kjørte skled av veien og havnet på taket på Bergshaugenveien på Miland.

DEL

Det var i klokka 17.13 torsdag at nødetatene fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på Bergshaugen på Miland, og rykket ut til stedet. Politi kom til stedet, og konstaterte at det var en kvinne i 40-årene som hadde vært alene i bilen, som hadde kjørte av Bergshaugenveien og havnet på taket midt i området som heter Bergshaugen. Bilen ble liggende på taket utenfor vegen, på stedet som er kjent for svært bratte terreng.

I følge twittermelding fra alarmsentralen klaget den uheldige sjåføren på ryggplager etter den strabasiøse ferden nedover den bratte og glatte slåtte-enga på Bergshaugen. Hun ble fraktet i ambulanse til en nærmere helsesjekk.

Bergshaugen ligger på 360 meter over havet etter en bratt og svingete vei opp fra Miland. Veien brukes stort sett av fastboende og folk som har hytte i områdene midt mellom Gvepseborg og Kalhovd. Den uheldige sjåføren fikk først hjelp av en nabo i området, før mannskaper fra Tinn brannvesen og ambulansepersonell kom til stede .

Etter det RA har blitt fortalt har kvinnen mistet kontrollen over kjøretøyet sitt hjemme på tunet, der det var veldig glatt. Hun har først sklidd omtrent 150 meter ned et jorde. Det er svært bratt i området. Bilen tippet rundt da den traff et steingjerde. Hadde hun sklidd 50 meter til hadde bilen havnet på veien som ligger nedenfor. Det har snødd 5-10 centimeter i Tinn idag, før det begynte å regne på ettermiddagen. Det er meldt om utfordrende kjøreforhold i høyden over hele Tinn.

Artikkeltags