Gå til sidens hovedinnhold

Vakkert fra Linnea med "Det finnes ingen hverdag"

Artikkelen er over 1 år gammel

I sin siste hyllest under sesongens Hver gang vi møtes på TV2, var det "ingen hverdag"

HVER GANG VI MØTES PÅ TV2

Det er nok mest nedtonede av alle Linneas hyllestversjoner som Tuva Syvertsen fikk servert av Linnea da vi fikk "Det finnes ingen hverdag" basert på Valkyrien Allstars låt "ingen hverdag" servert som tredje låt ut i lørdagskveldens program.
Tuva Syvertsen fortalte at låta er basert på et dikt.
- Det et dikt vi har tonesatt og det er så aktuelt idag også, og vi spiller den ofte med Valkyrien. Den har et viktig budskap, og er skrevet under krigen av Gunvor Hofmo, fortalte Tuva mens Linne gikk på scenen og forberedte seg.

Satt pris på
Det var tydelig at Tuva Syvertsen satte pris på Linneas versjon, som var en sentimental og trist men lett poplåt. Men teksten angir heller ikke til noe annet.
- Jeg er veldig glad for at Linnea behandlet teksten på en så respektfull og fin måte. Og stemmen hennes er jo ikke så dum, sa hun som et understatement.
- Det var kjempefint. Jeg koste meg ordentlig mye. Jeg må holde smilet mitt i tøyle, så mye koser jeg meg, sa Tuva, da Linnea hadde fremført låta.

Siste neste lørdag
Hver gang vi møtes går mot slutten for denne gang, og så gjør også Linnea Dales fine gårdsopphold med denne gjengen. Neste lørdag er siste program i serien, og Linnea har røpet at det da blir overraskelser. Vi har imidlertid fått vite at hun skal ha duett med Odd Nordstoga. Det blir verdt å få med seg i lørdagens finale. Noen har allerede sett linnea og Odd ha duett på Odds konsert på Vemork. Kanskje det er en låt de gjorde der?
Alle programmene i serien ligger på TV2s strømmetjeneste TV2 Sumo og låtene ligger på Spotify.