Hør listetoppdebatten fra Biblioteket

LISTETOPPENE I TINN I DEN FØRSTE AV TO DEBATTER: Jørn Langeland (SV) og Trond Jore (Ap) flankerer rrdfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland (SP),  Mariius Netten Skeie (V), Steinar Bergsland (H) g Gjermund Ingolsland (FrP).

LISTETOPPENE I TINN I DEN FØRSTE AV TO DEBATTER: Jørn Langeland (SV) og Trond Jore (Ap) flankerer rrdfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland (SP), Mariius Netten Skeie (V), Steinar Bergsland (H) g Gjermund Ingolsland (FrP).

Onsdag er det listetoppdebatt i Rjukanhuset i regi av Utdanningsforbundet og Fagforbundet Tinn, men mandagens listetoppdebatt fra Rjukan Bibliotek kan du høre her, dersom du ikke var tilstede.

DEL

VALG 2019I en fullsatt lesesal på Rjukan Bibliotek fikk vi høre alle listetoppene som stiller til valg i Tinn i en debatt med temaer som sykehus, omsorgsboliger, flerbrukhall, miljø, statlige arbeidsplasser og folketallsutviklingen blant annet.

Radio Rjukan tok opp debatten som ble ledet av redaktør Ole Jon Tveito, som innledet med følgende:
- Her har vi et panel bestående av Tinns seks listetopper, som skal få en mulighet til å diskutere noen sentrale saker. Samme panel skal for øvrig innta Rjukanhuset onsdag i en debatt i regi av Utdanningsforbundet og Fagforbundet Tinn. De vil nok ta for seg skolesakene, og også kommunal ansettelsespolitikk, så de velger vi derfor å la ligge de temaene høflig ligge over til denne debatten.

I panelet finner vi:
Ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland som forsvarer av posisjonen, sammen med SVs nye ordførerkandidat Jørn Langeland.
De utfordres av to kjente ordførerkandidater som en gjenvalgt i forøskene fra sist, Høyres Steinar begsland og Aps Trond Jore, og av et parti som håper å få ny rekordnotering siden 60-tallet, Venstres Marius Netten Skeie og et parti som gjør comeback i lokalpolitikken, FrPs Gjermund Ingolfsland.

Den to timer lange debatten bkan du høre her sompodcast.

Artikkeltags