Gå til sidens hovedinnhold

Var han besatt av en demon?

Det er klart for en ny film i The Conjuring-universet, en av de største grøsser-franchiser på kino. Nok en gang en sann historiefortelling.

SANN STORY PÅ KINO

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” er den tredje filmen hvor Vera Farmiga og Patrick Wilson spiller ekteparet og Ed og Lorraine Warren. To demonologer som etterforsker overnaturlige hendelser. Du har sikkert sett The Conjuring 2 og 3. Men dette er egentlig også den åttende filmen i «Conjuring»-universet, som også blant annet inkluderer «Annabelle»-filmene, og som stammer fra regissør James Wan som vi kjenner som en av skaperne av «Saw» og «Insidious». En mann med enorm publikumsteft.

I likhet med sine to Conjuring-forløpere, har historien røtter i personer og hendelser fra virkeligheten. Hovedrollene, som er basert på de virkelige Ed og Lorraine Warren. Denne filmen tar for seg rettssaken mot Arne Cheyenne Johnson. Saken fra 1981 er kjent som den første amerikanske drapssaken hvor forsvaret forsøkte å bevise uskyld ved å hevde at tiltalte var besatt av en demon.

Denne gangen handler det om å få en demonbesatt morder frikjent, og stilen veksler mellom mordetterforskning og brekkekkel djevelskap.

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” forteller en skrekkelig historie om terror, drap og ondskap som sjokkerte selv de erfarne paranormale etterforskerne. En av de mest oppsiktsvekkende sakene deres er altså en kamp for sjelen til en ung gutt.