Sol, sol og atter sol - men bare 12 grader i Tinnsjøen

KJØLE SEG NED: Linnea Nesheim fra Øverland barnehage måtte kjøle seg ned i springen på Tinn museum torsdag.

KJØLE SEG NED: Linnea Nesheim fra Øverland barnehage måtte kjøle seg ned i springen på Tinn museum torsdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi i Tinn går i følge værvarselet en strålende helg i møte. Ikke nok med det, men langtidsvarselet viser at den strålende sommeren fortsetter utover i uka som kommer også. Bare så synd at det er så kaldt vann i Tinnsjøen

DEL

Riktignok kan det for Tinn sin del komme en liten skydott av og til mot slutten av neste uke, men skyggen som kommer i kjølvannet vil nok både folk og fe sette pris på.

I morgen meldes det om 22 grader i Tinn, og dermed litt svalere enn det har vært de siste dagene. Slik blir det også lørdag, før temperaturen igjen stiger til 26, 28 og 29 før det topper seg med 30 varmegrader torsdag 5. juli.

Dessverre for badetemperaturen så blåser det for mye. Annette Fagerberg ved Sandviken camping kan fortelle RA at det nå, torsdag midt på dagen kun er 12 grader i Tinnsjøen. Årsaken til det er at vind og bølger virvler opp det kalde vannet langt nede i Tinnsjøen, og dermed ingen badetemperatur.

- Veldig synd, men den som kommer seg ut i vannet blir avkjølt da, sier Anette Fagerberg, som håper på vindfrie dager og varmere vann i Tinnsjøen.

.

Artikkeltags