Promoterte NM i snøvolleyball

PROMOTERTE SNØVOLLEY-NM: Jan Erik Moen, Henrik Wang og Erik Wang markerte nettopp at påmeldingen er igang på nettsida snøvolley.no da de var på stand under årets cupfinaler.

PROMOTERTE SNØVOLLEY-NM: Jan Erik Moen, Henrik Wang og Erik Wang markerte nettopp at påmeldingen er igang på nettsida snøvolley.no da de var på stand under årets cupfinaler.

Av

Rjukan IL Volleyball hadde stand i Ekeberghallen lørdag da volleyballens cupfinaler gikk av stabelen. Målet var å markere at påmeldingen er åpnet for snøvolley-NM på Gausta Skisenter 17.-19. april.

DEL

ÅPNER PÅMELDING TIL NMDet er tredje gang Rjukan ILs volleyballgruppe arrangerer Norgesmesterskapet i den nye idretten snøvolleyball på Gausta Skisenter i 2020. Denne gang er arrangementet lagt til 17.-19. april, altså etter påske. Første NM i 2018 var et såkalt prøve-NM, før det første offisielle gikk av stabelen i mars i fjor, og da for første gang med 3-mannslag pluss innbytter. Slik er regelen også i år, når påmeldingen nå starter. I Ekeberghallen i Oslo var en stor andel av målgruppa for årets NM.

Mye volleyballfolk
For Jan Erik Moen, Henrik Wang og Erik Wang markerte nettopp at påmeldingen er igang på nettsida snøvolley.no, og at man ønsker et større NM enn noensinne, da de møtte med stand i Ekeberghallen lørdag. Anledningen var at både damenes og herrenes cupfinaler i innendørsvolleyball gikk av stabelen med to spennende kamper, der Randaberg vant damenes finale mot hovedstadsklubben Koll og Førde vant herrefinalen, med Norges nye verdensstjerne i sandvolleyball Anders Mol med på laget, da han ble utslagsgivende for seieren over Tromsø.

Ny nettside
- Årets NM blir selvfølgelig enda større, med fire baner og i år er det tenkt at NMs finaledag skal være lørdag, med en skikkelig avslutningsfest etterpå, sier nestleder i RIL Volleyball Jan Erik Moen, som også venter mer sol og varmere vær siden årets NM går av stabelen seinere enn tidligere.
Før årets NM er det laget en helt ny nettside, og sågar opprettet et nytt domene. Det tidligere brukte snowvolley.no er skiftet ut med snøvolley.no etter at æ, ø og å er blitt tilgjengelig som nye internettdomener, selv om begge domener er oppe og går. Nå vises begge domener til de nye nettsidene, der alle opplysninger om NM skal være tilgjengelig.

Artikkeltags