Se Norge - Hviterussland i EM-kvaliken på RA

Klokka 20 ikveld spiller Norges volleyballlandslag EM-kvalik mot Hviterussland. kampen ser du her på Norgessporten!

DEL

Norges fremadstormende volleyballlandslag for herrer møter Hviterussland i EM-kvalik tirsdag fra klokka 20 i Ekeberghallen i Oslo. Kampen ser du direkte her på Norgessporten, sammen med all annen viktig volleyball, som blant annet eliteserien i volleyball for kvinner og menn, som også sendes via RAs nettside.

Link til kampen Norge - Hviterussland

Link til alt annet som kommer på Norgessporten på RA

Amedia skrev kontrakt med NVBF om å rettigheten til å overføre toppvolleyballen i Norge på Norgessporten. Amedias Norgessporten fortsetter å sikre seg rettighetene til flere sportsarrangement. Toppserien for kvinner, eliteserien i håndball for kvinner og toppserien i basketball (BLNO) er blant noen av rettighetene som vises på Amedias plattformer.
Are Stokstad, konsernsjef i Amedia, er klar på at volleyball vil fortsette å vokse i Norge, og at denne avtalen kan legge grunnlag for dette:
- Volleyball og Sandvolleyball er idretter i vekst og som har engasjerte tilhengere både lokalt og nasjonalt. Det er helt naturlig for Amedia å satse journalistisk og redaksjonelt på dette, sier Stokstad.
- Vi er glade for å kunne tilby våre abonnenter livedekning av volleyball, og at vi kan være den arenaen volleyballen trenger for videre vekst og synlighet i Norge. Samtlige kamper, live og i opptak, vil være tilgjengelig i alle lokalavisene, og i Nettavisen gjennom deres seksjon for sportsinnhold, Norgessporten.

Artikkeltags